Diverse


Marktorganisatie

BOB_promotions_2008-05-31-diverse-foto-s-190-2-B-O-B.nl is specialist in het organiseren van markten. Zoekt u een betrouwbare marktorganisatie waarmee u duidelijke afspraken kunt maken stuur dan een mailtje via contact en wij nemen direct contact met u op.

Wij zijn gespecialiseerd in jaarmarkten, winkelcentra braderies, boeken-, kunst- en creativiteitsmarkten. Het aantal kerstmarkten breidt zich uit.

Wij regelen alles. U heeft er geen omkijken aan. Tevens vullen wij een eventueel feestprogramma in. Zie ook de reportage van Marktinfo.

Press promotions


B-O-B_promotions_marktenEen aparte afdeling van BOB promotions is B.O.B. Press Promotions. Wij schrijven persberichten en ondersteunen evenementen met gespecialiseerde pers ondersteuning. Ondermeer voor de Telegraaf Lokale Media met liefst 128 weekbladen met een totale oplage van 3,6 miljoen kranten.

Wij verzorgen voor veel bedrijven advertorials en reportages. In samenwerking met Pluslive Hillegom kunnen wij al uw foto en film werk verzorgen.

Entertainment


B/O/B biedt een keur aan mogelijkheden voor feestelijke markten, feesten en evenementen.
Informeer naar de vele en uiteenlopende mogelijkheden.

Autoshows


B-O-B_promotions_marktenB-O-B organiseert al meer dan 35 jaar Autoshows in Nederland.

Variërend van occasionshows in groite sporthallen of open terreinen tot nieuwe modellen presentaties op grote centrale pleinen in diverse binnensteden als Haarlem, IJmuiden, Hoofddorp, Nieuw Vennep en Rotterdam.

Wij verzorgen al 10 jaar de promotie van de Àutoboulevard Pijlslaan` in de stad Haarlem.

B-O-B_promotions_markten

Wekelijks leveren wij promotionele bijdragen aan kranten voor promotie van merken en automobielbedrijven.

Een voorbeeld is de Autoshow van de gezamenlijke autodealers uit Kennemerland.

Een ander voorbeeld is Vaders Grote Verwendag met een duurzame autoshow in IJmuiden.
Maar ook de Duurzame Autoshow aan op de bijzonder druk bezochte wekelijkse Zomermarkt in Katwijk.
Autobedrijven kunnen ook nieuwe modellen op de vele B.O.B. markten presenteren. Wij creëren regelmatig een aantal vrije meters om een nieuw model te introduceren bij de tienduizenden bezoekers die over de markt lopen.
In samenwerking met het grote overdekte winkelcentrum Schalkwijk in Haarlem kan het middenplein gehuurd worden om één of meerdaagse autopresentaties te houden.